مواردی که باید همراه اعزامی ها باشد

تصور کنید که می‌خواهید یک ساختمان مستحکم بسازید. آیا بدون بررسی و آماده‌سازی زمین، اقدام به ساخت آن می‌کنید؟ قطعا خیر. غربالگری مشمولان در مراکز آموزشی سربازی، کلید موفقیت در دوران خدمت است. در این مقاله، شما را با اهمیت این کلید در ایجاد یک دوران سربازی سالم و پربار، مراحل غربالگری و تاثیر آن بر موفقیت نهایی در خدمت سربازی آشنا خواهیم کرد. با مطالعه این مقاله، می‌توانید با درک اهمیت این فرآیند، گام محکمی به سوی موفقیت در دوران سربازی بردارید و از این کلید برای باز کردن درهای موفقیت استفاده کنید.

 

غربالگری مشمولان اعزامی به مراکز آموزشی سربازی به علت قرار داشتن در شرایط کرونایی، به منظور جلوگیری از ابتلا مشمولین و جلوگیری از شیوع آن انجام خواهد شد.

به گزارش مرکز مشاوره آویژه و به نقل از سرهنگ نجف حمید زاده، با توجه به این که تعویق 2 ماهه اعزام مشمولین به خدمت سربازی به پایان رسیده است، از ابتدای اردیبهشت ماه و با رعایت اصول بهداشتی، اعزام مشمولین به یگان های خدمتی از سر گرفته خواهد شد.

اعزام مشمولین خدمت سربازی یکی از مواردی است که حتی با وجود شرایط کرونا نیز نمی توان بیشتر از مدت محدودی به تعویق انداخت؛ زیرا این مسئله مربوط به امنیت کشور می باشد و چیزی نیست که بتوان آن را نادیده گرفت.

هم چنین سربازان برای انجام کارهای ارگان های نظامی و دولتی نیز مورد استفاده قرار می گیرند، که در صورت عدم وجود نیروی کافی برای انجام این امور، دچار اختلال و بوجود آمدن مشکل در برخی از امور خواهیم شد.

فرآیند اعزام در اردیبهشت ماه به چه صورت خواهد بود؟

به علت وجود ویروس کرونا، شرایط اعزام مشمولین در اردیبهشت ماه متفاوت خواهد بود.

غربالگری مشمولان اعزامی به مراکز آموزشی در این دوره از اعزام به خدمت، فرآیندی است که این دوره از اعزام را با دفعات قبل متمایز کرده است.

به گزارش مرکز مشاوره آویژه و به نقل از سرهنگ نجف حمید زاده، مشمولانی که در ماه اردیبهشت اعزام می شوند، باید ابتدا برگه محل مراجعه خود را از یکی از دفاتر پلیس خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس 10+) دریافت بکنند و سپس با در دست داشتن برگه، به مراکز بهداشت نزدیک محل زندگی خود مراجعه کنند.

در آن محل علاوه بر تست های معمول، جهت مشخص شدن سطح سلامتی فرد مشمول، با توجه به شرایط فعلی تست های بیماری کرونا نیز انجام خواهد شد، تا سلامت فرد نیز از این لحاظ تایید شود.

بیشتر بخوانید: ۷ شرط توجیه غیبت سربازی در قانون جدید نظام وظیفه

مراجعه به مراکز بهداشت باید قبل از روز اعزام انجام شود و مشمول برگه ی محل مراجعه را که توسط مسئول مرکز بهداشت تایید شده است و مهر خورده است را در روز اعزام به همراه داشته باشد.

مشمولان همچنین به منظور اطمینان بیشتر و برای کنترل روند افزایشی این ویروس بویژه در مراکز آموزشی، باید حتماً قبل از اعزام با مشارکت در بسیج ملی غربالگری و برای پیشگیری از انتقال بیماری کرونا با مراجعه به نزدیک ترین مرکز بهداشت، معاینه شوند و بعد به مراکز آموزشی اعزام شوند.

این تصمیمات بخاطر جلوگیری از انتشار ویروس کرونا در مراکز آموزشی نظامی در روز اعزام تعیین گشته تا به این وسیله کسانی که مشکوک به ابتلا بیماری کرونا هستند، سریعا شناسایی شوند.

همچنین از خانواده ها نیز تقاضا می شود تا در روز اعزام، به منظور رعایت نکات بهداشتی و برای جلوگیری از شیوع کرونا، همراه فرزندان خود به مکان های اعزام نیایند و مطمئن باشند تمام نکات بهداشتی رعایت خواهد شد و جای نگرانی در ارتباط با سلامت فرزندشان وجود نخواهد داشت.

تمهیدات بعد از اعزام چیست؟

تمهیدات بهداشتی در نظر گرفته شده برای اعزامی های، محدود به مکان های اعزام نیست؛ بلکه از لحظه ورود افراد به مکان های اعزام تا رسیدن به مراکز آموزشی، تمامی نکات بهداشتی از جمله ضدعفونی کامل اتوبوس ها و طرح فاصله گذاری اجتماعی، رعایت خواهد شد؛ بنابراین خیال مشمولین و خانواده هایشان از این بابت راحت باشد.

هم چنین در مراکز آموزشی تمامی نکات بهداشتی مربوط به کرونا رعایت خواهد شد و طرح فاصله گذاری اجتماعی در پادگان ها نیز به منظور جلوگیری از انتقال ویروس انجام خواهد شد.

اگر فرد ناقلی در افراد حاضر در مراکز آموزشی وجود داشته باشد، باز هم احتمال سرایت و انتقال ویروس به دیگران پایین خواهد بود؛ با این حال در صورت شناسایی فرد ناقل کرونا فورا این فرد از بقیه جدا خواهد شد و به قرنطینه خواهد رفت.

قابل ذکر است که مهم ترین راه جلوگیری از ابتلا به کرونا، رعایت بهداشت شخصی است؛ بنابراین مهم تر از طرح های اجرا شده، رعایت خود فرد است.

بیشتر بخوانید: معافیت چشم سربازی

مواردی که باید همراه اعزامی ها باشد

اعزام مشمولین در یکم و سوم اردیبهشت ماه انجام خواهد شد و مشمولین باید در هنگام اعزام موارد زیر را به همراه داشته باشند:

برگه مراجعه به محل که باید قبل از اعزام، از پلیس 10+ دریافت شود.

فرم معاینه های اولیه و واکسیناسیون که توسط مهر مرکز بهداشت مربوطه تایید شده باشد.

با توجه به شرایط کشور و بیماری کرونا، مشمولین باید تاییدیه سلامت خود را در زمینه بیماری کرونا از مراکز بهداشت دریافت کنند و با خود به همراه داشته باشند.

کارت ملی

شناسنامه

همچنین با توجه به شرایط فعلی، مشمولین حتما مقداری مواد غذایی خشک و اقلام بهداشتی مانند دستکش، ماسک و الکل برای طول مسیر خود به همراه داشته باشند.

خدمات مشاوره نظام وظیفه آویژه

در ادامه مقاله به بررسی و ارائه لیستی از خدماتی که توسط مرکز مشاوره آویژه به شما همراهان عزیز ارائه می شود، اشاره کرده ایم.

 مشاوره کسری خدمت

در صورت داشتن یکسری شرایط می توانید از کسری خدمت استفاده نمایید.

پونزانواع کسری خدمت سربازی عبارتند از:

  • کسری فرزندان ایثارگران و رزمندگان
  • کسری خدمت جبهه پدر
  • کسری خدمت در مناطق بد آب و هوا
  • کسری بسیج
  • کسری خدمت نخبگان
  • کسری خدمت متاهلین
  • پروژه های کسری خدمت

مشمولان خدمت سربازی می توانند با داشتن شرایط از انواع کسری خدمت استفاده کنند.

مشاوره معافیت سربازی

پونزانواع معافیت های نظام وظیفه عبارتند از:

  • معافیت تحصیلی
  • معافیت پزشکی
  • معافیت کفالت
  • معافیت ایثارگری
  • معافیت موقت
  • معافیت دائم
  • معاف از رزم

افراد طبق شرایطی که دارند می توانند از هر یک از انواع معافیت های سربازی استفاده نمایند.

نحوه دریافت امریه

افراد مشمولی که می خواهند برای دریافت امریه خدمت سربازی اقدام نمایند؛ باید از مراحل و شرایط آن کاملا اطلاع داشته باشند تا بتوانند از این فرصت استفاده نمایند.

برای دریافت امریه سربازی، باید رشته تحصیلی شما با سازمانی که می خواهید از آن امریه بگیرید، متناسب باشد؛ مقطع تحصیلی فرد بسته به سازمان مورد نظر، از دیپلم تا دکتری را شامل می شود.

از جمله مواردی که در گرفتن امریه بسیار مهم است، نداشتن غیبت سربازی می باشد.

اعزام به خدمت

هر فرد ذکور ایرانی، وقتی به سن سالگی تمام می رسد، مشمول قانون خدمت وظیفه قرار می گیرد.

فرد مشمول در این موقعیت باید برای اعزام به خدمت سربازی آماده شود، این فرد باید اقدام به دریافت دفترچه خدمت وظیفه از دفاتر خدماتی نماید؛ همچنین درخواست خود را در سامانه انجام دهد.

بعضی از مشمولین نیز به جای اعزام به خدمت، از انواع معافیت ها و کسری های خدمت سربازی استفاده می نمایند.

قوانین نظام وظیفه خدمت سربازی

طبق قانون، سن مشمولیت بین تا 50 سالگی است؛ ولی باز هم در برخی شرایط ممکن است بر حسب ضرورت به 60 سالگی هم برسد.

مطابق قوانین نظام وظیفه، مدت خدمت مشمولین در مناطق عادی و نظامی، 21 ماه است و برای مشمولینی که در سازمان ها و ارگان های غیرنظامی خدمت می کنند، 24 است.

از آنجا که قوانین وظیفه عمومی دائماً در حال تغییر و تحول است، افراد باید از قوانین بروز و تغییر یافته اطلاع داشته باشند، تا شاید بتوانند از امتیازات مربوط به گرفتن انواع معافیت های سربازی، کسری خدمت، امریه و غیره استفاده کنند.

خروج از کشور

افرادی که به سن مشمولیت نرسیده اند، برای خروج از کشور مشکلی ندارند و نیاز به گرفتن مجوزی نمی باشد؛ اما فردی که به سن مشمولیت رسیده است، حداکثر 1 سال بعد از ترک تحصیل، اخراج یا فراغت از تحصیل باید خود را به وظیفه عمومی معرفی نماید.

دانش آموزان یا دانشجویانی که معافیت سربازی دارند، در خروج از کشور از سوی وظیفه عمومی هیچگونه ممنوعیتی ندارند. مشمولان جهت سفرهای زیارتی، علمی، غیر زیارتی، کاری، مطالعاتی، ورزشی، ماموریتی و.، باید جهت خروج از کشور از وثیقه استفاده نمایند.

مشمولین خدمت

افراد مشمولی که به سن اعزام به خدمت رسیده اند یا برای خدمت سربازی اعزام می شوند یا اینکه مشمول غیبت می شوند. گاهی مشمولین بر اثر نا آگاهی وارد دوره غیبت می شوند؛ بنابراین اطلاع از قوانین اعزام به خدمت خیلی ضروری می باشد.

با وجود اینکه برخی از مواقع فرد مشمول وارد دوره غیبت می شود، اما می تواند با استفاده از شرایطی، از گزینه غیبت موجه استفاده نماید.

توجیه غیبت

در شرایطی مثل داشتن بیماری، حوادثی که باعث صدمات جسمی و روانی فرد مشمول شده و مانع اعزام به خدمت او شده است، بستری شدن در بیمارستان بر اثر بیماری، فوت کردن یکی از اعضای درجه یک خانواده مشمول، مشکلات اداری ایجاد شده در دفترچه اعزام به خدمت فرد و.، اینگونه موارد می تواند موجب توجیه غیبت مشمول خدمت شود.

برخی مشمولین هم درخواست تمدید و یا تعجیل خدمت را دارند، که بر اساس ارائه مدارک، این اقدام یکبار برای فرد انجام می شود. اگر غیبت موجه نباشد، فرار از خدمت محسوب می شود.

سخن آخر

غربالگری مشمولان پیش از اعزام به خدمت، تصمیمی است که از سال گذشته توسط ستاد نیروهای مسلح اتخاذ شده و بر اساس آن افراد باید در تست های پزشکی مختلفی حاضر شوند.

واکسیناسیون سربازی امری است که به ویژه در ایام شیوع بیماری کرونا، به آن توجه ویژه ای می شود.

لازم به ذکر است، در صورتی که موارد خواسته شده توسط مشمولان انجام نشود و تست غربالگری توسط شخص مشمول صورت نگیرد، از اعزام وی جلوگیری شده و عواقب آن بعهده خود مشمول است.

در این مقاله تلاش ما بر آن بود که توضیحاتی را در خصوص نحوه غربالگری مشمولان در مراکز آموزشی سربازی ارائه دهیم؛ چنانچه نیاز به دریافت راهنمایی یا مشاوره در خصوص نظام وظیفه دارید، با مرکز مشاوره آویژه تماس حاصل فرمایید تا در سریعترین زمان ممکن، کارشناسان این مجموعه پاسخگوی و راهنمای شما باشند. از همراهی شما با آویژه سپاسگزاریم.

سوالات متداول

سوال علامتتمهیدات در نظر گرفته شده برای انجام تست غربالگری مشمولان سربازی، شامل کدام موارد می شود؟

شرکت در تست های مختلف پزشکی - انجام واکسیناسیون و. .

سوال علامتمشمولان در زمان اعزام باید دارای چه مدارکی باشند؟

برگه سبز اعزام به خدمت - فرم معاینه های اولیه - کارت ملی - شناسنامه - برگه تاییدیه سلامت (کارت واکسن)


familico.ir

آگاهی از ثبت نام بدون کنکور دانشگاه علمی کاربردی کردکوی

اطلاع از ثبت نام بدون کنکور دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه

آگاهی از ثبت نام بدون کنکور دانشگاه علمی کاربردی کبودر آهنگ

آگاهی از ثبت نام بدون کنکور دانشگاه علمی کاربردی کلاردشت

آگاهی از ثبت نام بدون کنکور دانشگاه علمی کاربردی کامیاران

راهنمای جامع ثبت نام بدون کنکور دانشگاه علمی کاربردی کاشمر

راهنمای کامل ثبت نام بدون کنکور دانشگاه علمی کاربردی قدس

خدمت ,اعزام ,سربازی ,مشمولین ,مشمولان ,مراکز ,خدمت سربازی ,کسری خدمت ,مراکز آموزشی ,غربالگری مشمولان ,نظام وظیفه ,مرکز مشاوره آویژه ,مراکز آموزشی سربازی ,همراه داشته باشند ,پزشکی انجام واکسیناسیون
مشخصات
آخرین مطالب این وبلاگ
آخرین جستجو ها